HU EN DE

Színterek archiválása

2023. október 6-án a 2022/23/2 félévet megelőző szemeszterhez tartozó CooSpace-kurzusszíntereket archiváltuk. Az archiválás nem jelent törlést csak azt, hogy az adott színtér nem lesz látható az alap-színtérlistában, hanem az eléréséhez a bal oldali naptár alatti „Szűrés” dobozban az „Archív” tételt kell kiválasztani*. Ilyen módon az archív színterek tartalma elérhető, de nem módosítható. Ha a módosítás mégis szükséges lenne, megfelelő (oktató, oktatásszervező) joggal a színtér visszavehető az archív állapotból a színtérben lévő „Visszaállítás archívból” gombbal vagy a „Színtérműveletek” menü „Színtér visszaállítása archívból” paranccsal. Ezután az újraarchiválás a „Színtérműveletek” menü „Színtér archiválása” parancsával lehetséges.

* Az alap-színtérlistához való visszatéréshez a „Szűrés” dobozban az „Aktuálisak” elemet kell kiválasztani, vagy a színtérlista tetején kattintani a „A teljes színtérlista megjelenítéséhez kapcsolja ki a szűrést” feliraton.

Üdvözlettel,

SZTE oktatási CooSpace-üzemeltetés

2023. okt. 06.

Új jelszószabályok / New password rules

Az informatikai rendszer biztonságának növelése érdekében az Informatikai Szolgáltatási Igazgatóság új jelszókezelési szabályokat vezetett be a Neptun, CooSpace és egyéb Neptun-alapú azonosítást használó alkalmazásokra (pl. Modulo Neptun-tartomány kiválasztásával, ETR-belépés, Neptun / eduID / WiFi regisztráció, OMHV web, SZTE eduroam WiFi használata).

Ha fél órán belül több jelszóhibás belépési kísérlet történik, akkor a rendszer az adott felhasználói azonosítót egy órára ideiglenesen zárolja. Az egy óra elteltével a zárolás automatikusan feloldódik, azonban újabb jelszóhibás belépési kísérletek ismételt egyórás zárolást okozhatnak.

Sürgős esetben munkaidőben kérheti a zárolás feloldását a help@neptun.u-szeged.hu e-mail-címen.


New password rules


In order to increase the security of the IT system, the IT Services Directorate introduced new password management rules for Neptun, CooSpace and other applications using Neptun-based identification (e.g. Modulo with Neptun domain selection, ETR login, Neptun / eduID / WiFi registration, OMHV web, SZTE eduroam WiFi usage).

If several password failure attempts occur within half an hour, the system will temporarily block the user ID for one hour. After one hour, the lock will be automatically released, but further password failure attempts may cause a repeated one-hour lock.

In an emergency, you can request an unblocking during working hours by emailing help@neptun.u-szeged.hu.

2023. jún. 01.

Videósúgó

Elérhetők a rendszer használatát bemutató videósúgók a Linkek menü Videósúgó pontjában. Ez a tartalom a https://www.youtube.com/results?search_query=dexterkft+coospace címen közvetlenül is megtekinthető.

2013. nov. 26.