HU EN DE

Színterek archiválása

Tisztelt Felhasználók!

 

2019. március 22-én a 2017/18/2 félévet megelőző szemeszterhez tartozó CooSpace-kurzusszíntereket, valamint a már több mint két éve nem használt állandó színtereket archiválni fogjuk. Az archiválás nem jelent törlést csak azt, hogy az adott színtér nem lesz látható az alap-színtérlistában, hanem az eléréséhez a bal oldali naptár alatti „Szűrés” dobozban az „Archív” tételt kell kiválasztani*. Ilyen módon az archív színterek tartalma elérhető, de nem módosítható. Ha a módosítás mégis szükséges lenne, megfelelő (oktató, oktatásszervező) joggal a színtér visszavehető az archív állapotból a színtérben lévő „Visszaállítás archívból” gombbal vagy a „Színtérműveletek” menü „Színtér visszaállítása archívból” paranccsal. Ezután az újraarchiválás a „Színtérműveletek” menü „Színtér archiválása” parancsával lehetséges.

 

* Az alap-színtérlistához való visszatéréshez a „Szűrés” dobozban az „Aktuálisak” elemet kell kiválasztani, vagy a színtérlista tetején kattintani a „A teljes színtérlista megjelenítéséhez kapcsolja ki a szűrést” feliraton.

 

Üdvözlettel,

 

SZTE CooSpace-üzemeltetés

2019. márc. 19.

Videósúgó

Elérhetők a rendszer használatát bemutató videósúgók a Linkek menü Videósúgó pontjában. Ez a tartalom a https://www.youtube.com/results?search_query=dexterkft+coospace címen közvetlenül is megtekinthető.

2013. nov. 26.