HU EN DE

Rendkívüli rektori (oktatási) szünet / Exceptional Rector’s (educational) break

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, a miniszterelnök 2020. november 9-i döntésére figyelemmel  – a hallgatók személyes biztonságát szem előtt tartva – a Szegedi Tudományegyetem rektora

2020. november 11-14. napjára

rektori (oktatási) szünetet rendelt el.

A határozat letölthető a https://u-szeged.hu/oktig/hirek/rektori-szunet-201109 címről.

SZTE Oktatási Igazgatóság
________________________________________
In order to prevent the spread of the new Coronavirus, subject to the announcement of the Prime Minister on the 9th of November – keeping in mind the personal safety of the students – the Rector of the University of Szeged has ordered a Rector’s (educational) break

between the 11th and the 14th of November.


Directorate for Educational Affairs
University of Szeged

nov. 09. 17:28

Színterek archiválása

Tisztelt Felhasználók!

 

2019. március 22-én a 2017/18/2 félévet megelőző szemeszterhez tartozó CooSpace-kurzusszíntereket, valamint a már több mint két éve nem használt állandó színtereket archiválni fogjuk. Az archiválás nem jelent törlést csak azt, hogy az adott színtér nem lesz látható az alap-színtérlistában, hanem az eléréséhez a bal oldali naptár alatti „Szűrés” dobozban az „Archív” tételt kell kiválasztani*. Ilyen módon az archív színterek tartalma elérhető, de nem módosítható. Ha a módosítás mégis szükséges lenne, megfelelő (oktató, oktatásszervező) joggal a színtér visszavehető az archív állapotból a színtérben lévő „Visszaállítás archívból” gombbal vagy a „Színtérműveletek” menü „Színtér visszaállítása archívból” paranccsal. Ezután az újraarchiválás a „Színtérműveletek” menü „Színtér archiválása” parancsával lehetséges.

 

* Az alap-színtérlistához való visszatéréshez a „Szűrés” dobozban az „Aktuálisak” elemet kell kiválasztani, vagy a színtérlista tetején kattintani a „A teljes színtérlista megjelenítéséhez kapcsolja ki a szűrést” feliraton.

 

Üdvözlettel,

 

SZTE CooSpace-üzemeltetés

2019. márc. 19.

Videósúgó

Elérhetők a rendszer használatát bemutató videósúgók a Linkek menü Videósúgó pontjában. Ez a tartalom a https://www.youtube.com/results?search_query=dexterkft+coospace címen közvetlenül is megtekinthető.

2013. nov. 26.

Kihelyezett CooSpace oktatások

Tisztelt Felhasználóink,

 

A központilag szervezett CooSpace oktatások (https://web4.etr.u-szeged.hu/etrreg/csedureg/) mellett lehetőség van kihelyezett oktatások szervezésére is oktatási egységekben (kar, tanszék, intézet). Az oktatás lehet alapszintű, haladó vagy külön az elektronikus vizsgáztatásról is szólhat. Az oktatás térítésmentesen vehető igénybe, de feltétel a minimum 8 résztvevő. Az oktatáshoz projektorral felszerelt számítógépes terem szükséges, melyet a meghívó egységnek kell biztosítania.

 

Érdeklődni itt lehet.

 

Üdvözlettel:


Oktatási Igazgatóság

2012. ápr. 16.