HU EN DE

Színterek archiválása

Tisztelt Felhasználók!

 

2022. november 9-én a 2021/22/2 félévet megelőző szemeszterhez tartozó CooSpace-kurzusszíntereket archiváltuk. Az archiválás nem jelent törlést csak azt, hogy az adott színtér nem lesz látható az alap-színtérlistában, hanem az eléréséhez a bal oldali naptár alatti „Szűrés” dobozban az „Archív” tételt kell kiválasztani*. Ilyen módon az archív színterek tartalma elérhető, de nem módosítható. Ha a módosítás mégis szükséges lenne, megfelelő (oktató, oktatásszervező) joggal a színtér visszavehető az archív állapotból a színtérben lévő „Visszaállítás archívból” gombbal vagy a „Színtérműveletek” menü „Színtér visszaállítása archívból” paranccsal. Ezután az újraarchiválás a „Színtérműveletek” menü „Színtér archiválása” parancsával lehetséges.

 

* Az alap-színtérlistához való visszatéréshez a „Szűrés” dobozban az „Aktuálisak” elemet kell kiválasztani, vagy a színtérlista tetején kattintani a „A teljes színtérlista megjelenítéséhez kapcsolja ki a szűrést” feliraton.

 

Üdvözlettel,

 

SZTE oktatási CooSpace-üzemeltetés

2022. nov. 09.

Videósúgó

Elérhetők a rendszer használatát bemutató videósúgók a Linkek menü Videósúgó pontjában. Ez a tartalom a https://www.youtube.com/results?search_query=dexterkft+coospace címen közvetlenül is megtekinthető.

2013. nov. 26.

Kihelyezett CooSpace oktatások

Tisztelt Felhasználóink,

 

A központilag szervezett CooSpace oktatások (https://web4.etr.u-szeged.hu/etrreg/csedureg/) mellett lehetőség van kihelyezett oktatások szervezésére is oktatási egységekben (kar, tanszék, intézet). Az oktatás lehet alapszintű, haladó vagy külön az elektronikus vizsgáztatásról is szólhat. Az oktatás térítésmentesen vehető igénybe, de feltétel a minimum 8 résztvevő. Az oktatáshoz projektorral felszerelt számítógépes terem szükséges, melyet a meghívó egységnek kell biztosítania.

 

Érdeklődni itt lehet.

 

Üdvözlettel:


Oktatási Igazgatóság

2012. ápr. 16.